Informatie

Rollend Engels Erfgoed Evenement - 3 oktober 2021

Informatie

8e REEE Voorlopige datum  ZONDAG 3 OKTOBER 2021 

DEELNEMERS eerstvolgende REEE

Voor deelnemers van 2020 geldt automatisch dat zij voor de eerstvolgende REEE weer op de lijst staan, tenzij door deelnemer is/wordt aangegeven dat  hij/zij de inschrijving terugtrekt. Het inschrijfgeld storten we dan terug. Een mail aan penningmeester@reee.nl is voldoende.

Nieuwe inschrijvingen zijn pas mogelijk als we een definitieve datum voor de 8e REEE hebben.

Zie REEE Facebook voor de locaties en bij het item REEE-TV info.

WAAR ZIJN WE  IN 2021?

De bedoeling is in Midden Nederland met dezelfde opzet zoals was bedacht voor 4 oktober 2020.

De startlocatie is bij Bomencentrum Jardin d’Hiverre, dé groenste locatie in Baarn. Finish is bij Hotel Schimmel in Woudenberg. De lunch wordt verzorgd door Jaguar dealer Broekhuis, gelegen aan de A2 nabij Utrecht.

COVID-19, STANDPUNT REEE 

  • Wij organiseren de REEE pas weer als de regels dat toelaten. We houden dan rekening met de geldende regelgeving. We maximeren het aantal deelnemende equipes als dat het aanhouden van regels ten goed komt. Bij het bereiken van het maximum hanteren we een wachtlijst.
  • Bij niet doorgaan kunnen de ingeschreven equipes opteren voor; 1. teruggave inschrijfgeld; 2. inschrijfgeld laten staan voor eerstvolgende REEE in 2021.

 

REEE SPELD

Nu te koop een originele REEE speld met een diameter van 30mm. Bent u hierin geïnteresseerd kijk dan op de speciale pagina voor info. Ook tijdens de REEE op 4 oktober verkrijgbaar bij de inschrijftafel.

TERUGBLIK 7e REEE 2019

Aan de REEE hebben 112 equipes meegedaan. De startlocatie Kasteel Ophemert was een goede keuze. Geen grote zalen, maar iedereen vond zijn eigen hoekje in dit compacte kasteel. De routes werden als zeer mooi gekwalificeerd.

De lunchstop was bij Rondel Restauraties in Wadenoijen. Deze lunch werd gecombineerd met het verkrijgen van een indruk van de werkplaats en het werkpakket.  In het “Rondel museum” (auto’s, vooral Rovers met een verhaal) kon worden gekeken.

De finish was bij De Schildkamp in Asperen, dicht bij Leerdam.

De “Van der Kooi Sportscars” serviceauto was ook dit jaar aanwezig. Bij 1 probleem is ondersteuning verleend. Ook in 2020 kunt u op Van der Kooi rekening bij ‘n pechgeval.

AFZEGGING

Bij afzegging tot 3 weken van te voren krijgt u het inschrijfgeld terug. Vanaf 3 weken van te voren krijgt u 2/3 van het inschrijfgeld terug.

Bij afzegging in de 7 dagen voorafgaand aan de rit kunnen we i.v.m reeds gemaakte kosten geen inschrijfgeld terugstorten. U kunt als u daar prijs opstelt wel het routeboek en het rallyschildje toegestuurd krijgen.

DAG INFORMATIE IN BEELD: klik hier

VRIJSTELLING VOOR GESCHORSTE AUTO’S.

Bij inschrijven graag aangeven indien uw auto geschorst is. Het evenement valt onder de zgn. evenementenregeling. Stichting REEE heeft de vrijstelling ontvangen. 
Indien u meerijdt, dan op inschrijfformulier aangeven dat uw auto is geschorst.

REEE-GB 2021

Rollend Engels Erfgoed terug naar de wortels….Trip naar Engeland 2 – 7 juni 2021. Door Corona 1 jaar uitgesteld, maar doordat er diverse deelnemers in 2021 niet kunnen zijn er nog plaatsen vrij! Om een indruk te krijgen: LEKKER TOEREN: klik hier

Meer informatie over dit eenmalige meerdaagse evenement kunt u vinden onder de REEE-GB banner op de homepage of gebruik deze link: REEE-GB 2021: klik hier

FOTO’S, FILMS EN REACTIES VAN DEELNEMERS

Tijdens de 7e REEE 2019 zijn er foto’s gemaakt en ook gefilmd. Foto’s en film staan  onder het item Media en REEE-TV op de website. Tevens op Facebook. Ook reacties van de deelnemers op o.a de website en via FaceBook. Stichting REEE gaat er vanuit dat u geen bezwaar heeft dat deze geplaatst zijn, laat het ons anders weten.