Informatie

Rollend Engels Erfgoed Evenement - 3 oktober 2021

Informatie

8e REEE  ZONDAG 3 OKTOBER 2021 

Dit jaar in Brabant.  De belangrijkste reden is dat de geplande lunch bij Jaguar Broekhuis in Maarssen in 2021 niet kan plaatsvinden. Om die reden is de geplande opzet met de start in Baarn van 2021 naar 2022 verschoven.

Programma  2021                                                                                                                  —

De start is in Raamsdonksveer.  Daar zit in de karakteristieke koepel aan de A27 Louwman’s Toyota World. Veel Toyota’s natuurlijk, maar er zijn zeker ook Engelse Klassiekers te vinden. Men verzorgt daar de restauraties van auto’s die bij het Louwman Museum in Den Haag gaan worden tentoongesteld. De ontvangst is op het sfeervolle museum(binnen)plein. Voordat we gaan starten is een rondje lopen door het museum mogelijk.

De lunch is op het terrein van Loco Classics in Oirschot. Loco Classics is een bekende leverancier  van zowel onderdelen als service voor onze Engelse klassiekers.

De finish is in Den Bosch op het oude De Gruyter-terrein buiten het centrum. Er is daar nog veel industrieel erfgoed te vinden. De REEE eindigt in de brasserie in gebouw F.  Het is een sfeervolle locatie en daar is een drankje en een hapje geregeld.

Ontvangst vanaf 9:00 uur in Raamsdonkveer.  Natuurlijk met koffie/thee en een gebakje.  Starten in startgroepen doen we vanaf ca. 10:30 uur. De verzorgde lunch zal zijn tussen 12:30 uur en 14:15 uur. De finish met een drankje en een hapje zal tussen 15:00 uur en 16:15 uur zijn.  De REEE dag eindigt om ca 17:00 uur.

Er is ruime parkeergelegenheid op iedere locatie.

Route

De routes in Brabant zijn uitgezet (totaal zo’n 120km). De ochtendroute gaat oostwaarts en langs de Loonse en Drunense Duinen. Daarna zuidelijk langs Boxtel. De middagroute gaat langs Liempde richting Sint Oedenrode en daarna via Gemonde en Sint Michielsgestel binnendoor naar de finish in Den Bosch.

Deelnemen?

Er is reeds een bijna volledig gevulde deelnemerslijst.  De REEE in 2020 is niet doorgegaan en wie dat wilde staat nu automatisch op de lijst voor dit jaar.

Inschrijvingen zijn mogelijk. We hanteren een maximum aantal inschrijvingen van 130. Het inschrijfgeld blijft 45 euro voor equipe van 2 personen.

COVID-19 

  • Wij organiseren de REEE rekening houdend met de geldende regelgeving. We maximeren het aantal deelnemende equipes als dat het aanhouden van regels ten goed komt. Bij het bereiken van het maximum hanteren we een wachtlijst.
  • Zolang er beperkingen zijn, kan het gebeuren dat de opzet van de dag wat anders wordt georganiseerd. De regels van de overheid zijn op dit moment (sept 2021) zo dat een coronatoegangsbewijs nodig is.  We zullen dat dan controleren via de QR-code of een negatieve test. De laatste ontwikkelingen krijgen deelnemers van ons te horen voorafgaand aan de REEE.
  • Bij niet doorgaan kunnen de ingeschreven equipes opteren voor; 1. teruggave inschrijfgeld; 2. inschrijfgeld laten staan voor eerstvolgende REEE in 2022.

REEE SPELD

We hebben een unieke REEE speld met het bekende REEE-logo  met een diameter van 30mm. Bent u hierin geïnteresseerd kijk dan op de speciale pagina voor info. Ook tijdens de REEE op 3 oktober verkrijgbaar bij de inschrijftafel.

AFZEGGING

Bij afzegging tot 3 weken van te voren krijgt u het inschrijfgeld terug. Vanaf 3 weken van te voren krijgt u 2/3 van het inschrijfgeld terug.

Bij afzegging in de 7 dagen voorafgaand aan de rit kunnen we i.v.m reeds gemaakte kosten geen inschrijfgeld terugstorten. U kunt als u daar prijs opstelt wel het routeboek en het rallyschildje toegestuurd krijgen.

DAG INFORMATIE IN BEELD: klik hier

REEE-GB 2022

Rollend Engels Erfgoed terug naar de wortels….Trip naar Engeland 1 – 6 juni 2022. Door Corona 2 jaar uitgesteld, maar doordat er diverse deelnemers niet kunnen zijn er nog plaatsen vrij! Om een indruk te krijgen: LEKKER TOEREN: klik hier

Meer informatie over dit eenmalige meerdaagse evenement kunt u vinden onder de REEE-GB banner op de homepage of gebruik deze link: REEE-GB 2022: klik hier

FOTO’S, FILMS EN REACTIES VAN DEELNEMERS

Tijdens de 7e REEE 2019 zijn er foto’s gemaakt en ook gefilmd. Foto’s en film staan  onder het item Media en REEE-TV op de website. Tevens op Facebook. Ook reacties van de deelnemers op o.a de website en via FaceBook. Stichting REEE gaat er vanuit dat u geen bezwaar heeft dat deze geplaatst zijn, laat het ons anders weten.